شاپا چاپی: 2345-5357 شاپا الکترونیک: 2423-4214
مجله بيوتكنولوژي غذايي كاربردي
انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور و انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند در راستاي كمك به گسترش مرزهاي دانش، افزايش اطلاعات و پژوهشهاي مرتبط با زيست فناوري غذايي، نشر نتايج تحقيقات بديع و ارزشمند در زمينه هاي نظري و کاربردي در شاخه هاي مختلف زيست فناوري غذايي، شناساندن فعاليتهاي علمي پژوهشگران، توسعه و استحكام روابط علمي ميان پژوهشگران ايران و ساير كشورها، اقدام به انتشار مجله بيوتكنولوژي غذايي كاربردي مي نمايد.
اهداف
الف) انتشار به موقع يافته هاي نوين پژوهشي به منظور آگاهي اساتيد، دانشجويان و پژوهشگران
ب) كمك به ارتقاي سطح پژوهش در زمينه هاي مختلف بيوتكنولوژي غذايي
ج) نهادينه كردن پژوهشهاي بيوتكنولوژي غذايي در دانشگاهها و مراكز پژوهشي كشور
ه) ايجاد ارتباط ميان پژوهشگران و مراكز توليدي – صنعتي
د) توسعه ارتباط ميان پژوهشگران دانشگاه وسايرمراكز علمي و پژوهشي
و) تلاش درجهت رفع نيازهاي علمي و تحقيقاتي بيوتكنولوژي غذايي كاربردي دركشور
ز) دستيابي به سطح كيفي مورد تائيد نهادهاي علمي بينالمللي
نشريه با عنوان Applied Food Biotechnology به زبان انگليسي انتشار مي يابد كه نام اختصاري آن Appl Food Biotechnol است.
مسووليت حقوقي، نظارت، حمايت هاي سازماني و هماهنگي كليه امور كمي و كيفي نشريه به عهده معاونت پژوهشي انستيتو تحقيقات و هيات مديره انجمن پروبيوتيك ايران خواهد بود.
امتياز نشريه؛ صاحب امتياز نشريه، انستيتو تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي كشور است.
نشريه به صورت فصلنامه (چهار نسخه در سال) و حداكثر در پايان هر فصل منتشر مي شود.
حیطههای علمی:
- مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای زیستی (برای تولید، غنی سازی، ایمنی مواد غذایی، و غیره)
- مهندسی سوخت و ساز (متابولیک) و ژنتیک در علوم و صنایع غذایی
- میکروبیولوژی مواد غذایی
- نانوبیوتکنولوژی در علوم و صنایع غذایی
- زیست بسپارها به عنوان مواد غذایی بسته بندی
- بازیابی ضایعات
- کارآفرینی در بیوتکنولوژی غذایی
Journal Title: Applied Food Biotechnology
Journal Title Abbreviation: Appl Food Biotechnol
Editor-in-Chief: Prof. Kianoush Khosravi
Managing editor: Dr. Masoumeh Moslemi
Publisher: National Nutrition & Food Technology Research Institute
ISSN Online: 2423-4214
Indexed in:
BIOSIS Previews/EBSCO; Chemical Abstracts; Directory of Open Access Journals (DOAJ); EBSCO; Embase; EMR Medex; Index Medicus for the Eastern Mediterranean Region (IMEMR); Index Copernicus; ISC; ISI Web of Science (Science Citation Index Expanded); Journal Citation Reports; Noormags; Open J-Gate; Scientific Information Database (SID); Scopus;
Also available in: Google Scholar
Genetically Modified Foods: Promises, Challenges and Safety Assessments
Optimization of Monacolin Production in a Controlled System
Poly(hydroxyalkanoates) for Food Packaging: Application and Attempts towards Implementation
Phytosome and Liposome: The Beneficial Encapsulation Systems in Drug Delivery and Food Application
This Journal under a Creative Commons Attribution-BY NonCommercial 4.0 International License.