بررسی مقایسه‌ای استرس شغلی و فشارهای روانی محیط کار بر شاغلین بخش‌های عفونی و غیرعفونی بیماری‌های ریوی - بحرینیان, عبدالمجید; حاتمی, حسین; خداکریم, سهیلا; منجذبی, فاطمه; مظفریان, مهرناز (فصلنامه نفس, 2020)
.