تاثیر اطلاع رسانی و قابلیت هنجار سازی بیمارستان کسری بر تمایل به مراجعه مجدد بیماران - ایمان خان, نیلوفر; سید چوکامی, سید کبری (فصلنامه نفس, 2020)
تمامی موسسات خدماتی به اقدامات و استراتژی های مرتبط با رضایت و وفاداری مراجعه کنندگان، جهت رشد و توسعه نیاز دارند. بررسی قابلیتهای بیمارستان کسری در جهت ایجاد انگیزه مراجعه مجدد بیماران و توصیه آنها به دوستان و آشنایان، در تحقیق حاضر مدنظر بوده است. پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی بوده و از نظر ماهیت، توصیفی- تحلیلی می باشد. جامعه آماری تحقیق، بیماران مراجعه کننده به بیمارستان کسری میباشند که تعداد341 نفر به عنوان نمونه آماری به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدهاند. ابزار گردآوری دادهها، پرسشنامه می باشد و روایی و اعتبار آن مورد تایید قرار گرفته است. آزمون فرضیه های تحقیق با روش تحلیل مسیر انجام شده است. قابلیت هنجار سازی با ضریب مسیر 98/0 و مقدار ضریب معناداری t محاسبه شده برابر با 31/7، بر کیفیت خدمات، اطلاع رسانی با ضریب مسیر 94/0 و مقدار t محاسبه شده 24/11 بر تصویر ذهنی، تصویر ذهنی با ضریب مسیر 86/0 و مقدار t محاسبه شده 06/7 بر تمایل به مراجعه مجدد، تاثیرگذار می باشند. اما کیفیت خدمات با ضریب مسیر 07/0- و مقدار t محاسبه شده 65/0 بر تمایل به مراجعه مجدد بیماران تاثیرگذار نبوده است. نتایج تحقیق نشاندهنده این است که اطلاع رسانی و قابلیت های هنجارسازی بیمارستان کسری بر افزایش تمایل بیماران به مراجعه مجدد، تاثیر گذار می باشد.