بررسی عوامل موثر بر بهبود عملکرد و بهره وری نیروی انسانی در مرکز آموزشی، پژوهشی، درمانی سل و بیماریهای ریوی دکتر مسیح دانشوری - جبلی, بهشته; قازانچایی, الهام; ورهرام, محمد; امامی, حبیب; روزبهانی, رحیم; سلطانی رازلیقی, مسعود (فصلنامه نفس, 2020)
.