بيهوشي كامل وريدي بدون شل كننده عضلاني جهت رزكسيون آناستوموز نای در يك بيمار مبتلا به مياستني گراو: گزارش يك بيمار و مرور منابع - دبیر, شیده; پارسا, طاهره; رادپی, بدیع الزمان (فصلنامه نفس, 2017)
در بيماران مبتلا به مياستني‌گراو بيهوشي براي جراحي رزكسيون آناستوموز نای چالشي پيچيده است‌. علت اساسي اين چالش اين است كه بسياري از اين بيماران ممكن است در مرحله‌ي پس از عمل تا مدتي نياز به ادامه‌ي لوله‌گذاری و تهويه‌ي مكانيكي ريه‌ها داشته باشند. از سويي ديگر نيز فشار مثبت راه هوايي و فشار كاف لوله نای با خطر گسست محل آناستوموز در ناي همراه است. در اينجا استفاده از روش بيهوشي كامل وريدي، بدون شل كننده عضلاني جهت رزكسيون و آناستوموز تراشه براي درمان تنگي ساب‌گلوت به‌دنبال لوله‌گذاری طولاني، در يك بيمار مياستني‌گراو را معرفي مي‌كنيم.