‏شیردهی در زمان مصرف داروی رمدسیویر در بیماران مبتلا به کووید19‏: شیردهی و داروی رمدسیویر - هنرپیشه پریسا; ساداتی الهام (فصلنامه نفس, 2021)
پس از اینکه بیماری کرونا ویروس (COVID-19) در نهم ماه می 2021 بیش از 150 میلیون ابتلا و 3.2 میلیون مرگ را موجب شد، تبدیل به یک نگرانی جدی در مجامع بین المللی شد(1) همچنان که پاندمی کووید- 19 ادامه می یابد زنان مبتلای بیشتری زایمان می کنند. واضح است که دوران بارداری و اوایل پس از زایمان مدیریت ویژه ای می طلبد و چالش هایی دارد که نیازمند ارزیابی دقیق خطرات و مزایا برای مادر، جنین و نوزاد است.