بررسی مقایسه‌ای استرس شغلی و فشارهای روانی محیط کار بر شاغلین بخش‌های عفونی و غیرعفونی بیماری‌های ریوی - بحرینیان عبدالمجید; حاتمی حسین; خداکریم سهیلا; منجذبی فاطمه; مظفریان مهرناز (فصلنامه نفس, 2020)
.