بررسی عوامل موثر بر بهبود عملکرد و بهره وری نیروی انسانی در مرکز آموزشی، پژوهشی، درمانی سل و بیماریهای ریوی دکتر مسیح دانشوری - جبلی بهشته; قازانچایی الهام; ورهرام محمد; امامی حبیب; روزبهانی رحیم; سلطانی رازلیقی مسعود (فصلنامه نفس, 2020)
.