امکان‌سنجی و زمان‌بندی پروژه‌های سیستم سلامت با عدم‌قطعیت‌های متعدد با استفاده از روش آنالیز اختیار واقعی - مدرس محمد; ورهرام محمد; محمدی نرگس; شیخان فاطمه; کاظم پور دیزجی مهدی; روزبهانی رحیم (فصلنامه نفس, 2020)
در این مقاله، مدلی با استفاده از ابزار اختیار واقعی به جهت تصمیم‌گیری برای یافتنِ بهترین زمان ممکنِ اجرای پروژه‌ی گسترش یکی از بخش‌های بیمارستان ارائه می‌شود. به دلیل شرایط خاص سیستم‌سلامت این مدل عدم قطعیت‌های متعددی را در نظر می‌گیرد .سه عدم‌قطعیت هزینه گسترش تجهیزات، نرخ ترخیص بیماران از بخش و نرخ تقاضا برای ورود به بخش، مواردی هستند که با بررسی سیستم سلامت مشخص می‌شود پارامترهای تاثیرگذاری بر روند تصمیم‌گیری هستند. جهت نشان دادن عملکرد مدلی که ارائه می‌شود، یک مثال عددی بررسی می‌شود به طوری که ارزش پروژه در زمان حال و بهترین زمان ممکن جهت اجرای پروژه از خروجی‌های آن می‌باشد.