ابن‌سينا؛ مراقبت از نوزادان و تغذيه با شير مادر - مدانلو, اچ دي; اختری, الهام (مجله تاریخ پزشکی - علمی پژوهشی, 2016)
با مروري مختصر در تاريخ طب طی چهار قرن تمدن اسلامي، در قرن يازدهم ميلادي در سرزمين پارس يا ايران به نام ابن‌سينا (980 تا 1037م.) برمي‌خوريم. شخصيتي بزرگ در طب و فيلسوفي که پيرو ارسطو، جالينوس و هيپوکرات بود، وي علاوه بر پيروي از فلسفه غرب و گسترش آن، در اين علم پيشرو نيز بود. ابن‌سينا پزشک، فيلسوف، منجم، متخصص علم تشريح، داروشناس، آگاه به علم اخلاق شاعر و نويسنده کتاب قانون در طب، رساترين کتاب مرجع پزشکي زمان خود بوده است. اين کتاب و مرجع مهم، بطور گسترده در مدارس طب اروپا براي قرن‌ها پس از مرگ ابن‌سينا تدريس می‌شده است. قانون در طب فصلي در توضيح چگونگي مراقبت از نوزادان، تغذيه با شير مادر و بهداشت، آموزش و پرورش کودکان دارد. (ژورنال پريناتولوژي 2008م.، ج 28، صص3ـ6)