ژن درماني و اخلاق پزشكي - بزمي, شبنم; متولي زاده اردكاني, علي (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2016)
ژن درماني يا درمان ژنتيكي با اصلاح ژن روش نويني در درمان و پيشگيري از بيماريهاي ژنتيكي و ارثي است.ايده اصلي ژن درماني وارد سازي يك نسخه سالم از يك ژن جهش يافته به ژنوم فرد مبتلا است .با وجود گذشت حدود دو دهه از ارائه ايده ژن درماني، عملي و كار آمد شدن اين تكنيك هنوز در دوران كودكي به سر برده و در سطح باليني ،كارآزمايي هاي مربوط به آن تنها در مراحل پژوهشي بوده و ملاحظات اخلاقي و قانوني بسياري نيز بر انجام اينگونه روش ها متصور است كه دراين مقاله به برخي از چالشهاي موجود در اين زمينه اشاره شده است.