سخن سردبیر - عباسی, محمود (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2016)
همگام با تحولات زیست پزشکی، ده‌ها سؤال اخلاقی فراروی ما قرار دارد که برای پرداختن به آنها لازم است بدانیم که رویکرد اخلاقی ما در قبال آنها چیست و با چه دیدگاهی می‌خواهیم به سؤالات اخلاقی در این زمینه پاسخ دهیم....