سخن سردبیر - عباسی, محمود (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2016)
فلسفه طب، پزشكي را به عنوان مداخله در كار بدن يا درمان اعضاي بيمار تعريف مي كند .اين سؤال که «بیماری چیست؟ » يك سؤال فردي نيست، بلكه بخشي از يك فرايند كلي تر است؛ « يعني انسان بودن به چه معناست ؟»