سخن سردبیر - خیاط, محمد هیثم (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2014)
مطالب پیش رو گزارش جامعی از وضعیت سلامت معنوی است که سال‌ها قبل دکتر محمد هیثم خیاط- رییس اسبق دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (امرو) آن‌را در مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی ارائه کرد که به لحاظ اهمیت و آشنایی مخاطبین به پیشینه سلامت معنوی، آن‌را به جای سخن سردبیر تقدیم علاقمندان می نماید....