چالش‌های اخلاقی مراقبت از کودکان در مراحل پایان زندگی - سادات حسینی, اکرم‌السادات; آرامش, کیارش (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2013)
امروزه با پیشرفت علم پزشکی تعداد کودکانی که در مرحله انتهایی زندگی به سر می‌برند رو به فزونی است. لذا در این مقاله چالش‌های اخلاقی مراقبت از کودکان در مراحل انتهایی زندگی به روش جستجوی متون بررسی می‌شود. یافته‌های نشان می‌دهد نیازهای کودکان تحت تأثیر خیرخواهی‌های افراطی مانند درخواست والدین برای درمان‌های بی‌فایده برای کودک، غفلت والدین در مورد مراقبت از کودک، احساس گناه و خستگی والدین و خودداری والدین از با خبرکردن کودک از وضعیت خود قرار دارد. مشکلات مراقبت از کودکان در مراحل انتهایی به دلیل پیچیدگی‌های اخلاقی دارای ابهامات زیادی است که اغلب راهکار قانونی دقیقی ندارند و نیازمند انجام تحقیقات دقیق و بسیار پیچیده در این خصوص می‌باشیم.