بررسي نحوه انتقال خبر ناگوار به بيماران مبتلا به سرطان در بيمارستان مفيد و انستيتو کانسر در سال 1389 - مهام, سعید; اکبری حقيقي, فیض‌اله; باقری, علیرضا; پوررضا, ابوالقاسم; شمشیری, احمدرضا (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2013)
اين مقاله به بررسی نظر بيماران و همراهان آن‌ها پيرامون موضوعاتي از قبيل بيان خبر ناگوار بيماري، ارزيابي روش اعلام خبر و ميزان اطلاعات ارائه‌شده در مورد بيماري، مراحل تشخيصي و گزينه‌هاي درمان پرداخته است. نتايج اين مطالعه نشان مي‌دهد كه 48/7 درصد از همراهان بيمارستان کودکان مفيد و 56% از بيماران انستيتو کانسر ميزان اطلاعات ارائه‌شده در مورد بيماري را کافي دانستند. ميزان رضايتمندي بيماران و همراهان بيمار از روش اعلام خبر ناگوار بيماري در انستيتو کانسر 74% و در بيمارستان کودکان مفيد 6% بود. 96% از بيماران انستيتو کانسر و 80/3 درصد از همراهان بيماران سرطاني بيمارستان کودکان مفيد، آگاهي‌بخشي به بيماران در مورد نوع بيماري را اخلاقي می‌دانستند.