سخن سردبیر - عباسی محمود (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2016)
محمدبن زكرياي رازي، طبق اسناد موجود، در ششم شهريور 244 هجري شمسي در ري كه يكي از بلاد پهناور ايران بوده است متولد گرديده و زادروز پربركت او به نام «روز داروسازي»، نامگذاري شده است....