«مهر نهاني» طبيب در ساحت عرفان - فیض رضا (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2014)
ابن عربی (638-558ه.) عارف مشهور، از نوعی از «رحمت» درونی و وجودی سخن می‌گوید که به گونه‌ای غریب هرچند چهره مهر بر آن نمایان نیست، ولی اثر و «حکم» مهر در بیرون از آن پيدا است. وی نمونه ای از این مهر وجودی را که از آن به نام «رحمت مبطون» یاد می‌کند، در کار درمان و طبیب قابل ملاحظه می‌داند. در واقع خشونت درمان طبیب و یا تلخی داروي وی نیز جز با این «مهر نهانی» قابل توجیه نمی باشد. در این پژوهش كه به روش تحليل محتوي انجام و به اختصار، نگاشته شده است با این «مهر نهانی» طبیب و ارکان آن آشنا می‌شویم.