بهداشت زناشويي و مسائل جنسي از ديدگاه قرآن و طب - دانشگر مجيد (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2009)
از آنجايي كه در دين مبين اسلام تأكيدات زيادي بر آیين همسرداري و زندگي زناشویي شده است، اما با اين حال هنوز تعداد بسياري از انسان‌ها اعم از مسلمان و غيرمسلمان با آيين همسرداري آشنايي ندارند. يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي زندگي زناشویی مربوط به روابط جنسي زوجين مي‌باشد، رابطه‌اي كه آشنايي با آن مي‌تواند به حل بسياري از مشكلات جسمي و روحي ختم گردد و بي‌توجهي به آن منجر به بروز بسياري از بيماري‌هاي جسمي و روحي شود. از اين رو پژوهشگر سعي دارد تا براي اثبات علمي بودن اعجاز قرآن به بررسي نقش بهداشت در روابط جنسي زندگي زناشویي از ديدگاه قرآن و طب (پزشكي) بپردازد. همچنين در پايان، اين مقاله بنابر مسائل ذكر شده در بخش روابط جنسي زوجين، با ديدگاهي كاملاً علمي به بررسي دلايل نهي اكيد قرآن از فحشاء، كه شامل زنا و لواط مي‌باشد مي‌پردازد.