تأملی در اوتانازی‌های بدون قانون: گزارش یک مورد بالینی - شمشیری محمود (مجله اخلاق پزشکی - علمی پژوهشی, 2020)
اوایل دی‌ماه 1396، مردی حدوداً 60 ساله دچار خونریزی مغزی می‌شود. فرزندان بعد از مشاهده بدحال‌بودن پدر خود را به اورژانس یکی از بیمارستان‌های شهر منتقل می‌کنند. بعد از انتقال بیمار به بیمارستان، جهت انجام تهویه مصنوعی توسط پزشک اورژانس لوله راه هوایی برایش تعبیه می‌شود و تمامی اقدامات اورژانسی انجام شده و بیمار توسط پزشک متخصص جراحی مغز و اعصاب نیز ویزیت می شود. در ادامه، بیمار بعد از رفع‌شدن وضعیت تهدید کننده و مرگ، به سی‌تی‌ اسکن مغزی ارسال می‌شود. سی‌تی اسکن خونریزی در نیمکره چپ مغز را نشان می‌دهد. بعد از تأیید خونریزی مغزی، از فرزندان، درخواست می‌شود تا برگه رضایت‌نامه عمل جراحی مغز را امضاء کنند تا برای پیشگیری از جا به جایی بافت مغز، خونریزی مغز تخلیه شود....