سلامت در مکتب توحیدی - رزاقی, محمدرضا (پژوهش در دین و سلامت, 2015)
سلامت از نگاه توحیدی، با معرفت کامل و جامع نسبت به مبدأ هستی و توجّهی که آن ذاتِ احدی به تمامی مخلوقات عالم دارد، معنا‌بخش خواهد بود. همان‌گونه که در روایت‌ها انعکاس یافته، سلامت یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی است که درکنار نعمت امنیت، بیش‌تر مورد غفلت و ناسپاسی قرار می‌گیرد.