سالمندی و آینده‌ی فراروی - رحمانی زروندی, محمد (پژوهش در دین و سلامت, 2018)
شمار سالمندان در جامعه‌ی کنونی ایران، با جمعیت هشت میلیونی به‌سرعت رو به افزایش است؛ سالمندی پدیده‌یی با ابعاد پیچیده‌ی فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و مذهبی است و از جنبه‌های مختلفی قابل توجه است، که به برخی از آنها اشاره می‌شود استناد مقاله به این صورت است: Please cite this article as: Rahmani Zarvandi M, Aging and the future ahead. J Res Relig Health. 2018; 4(2): 1- 6. DOI: https://doi.org/10.22037/jrrh.v4i2.20233