سالمندی و سلامت روان - فانی مهدی (پژوهش در دین و سلامت, 2016)
امروزه درصد چشمگیری از جمعیت جهان را سالمندان تشکیل میدهند و انتظار میرود با افزایش امید به زندگی در بسیاری از کشورهای جهان، شمار سالمندان افزایش یابد؛ گرچه به موازات رشد جمعیت این گروهِ سنّی، آنگونه که شایسته است، جایگاه آنان به خوبی درک نشده و بر دامنه‌ی مشکلهای آنان افزوده میشود.