نقش عدالت در مهار یک بیماریِ جهانی - فانی مهدی (پژوهش در دین و سلامت, 2021)
از دیر زمان موضوع عدالت و بحث دربارۀ آن در میان جوامع بشری بااهمیت تلقی می‌شده است و عموم صاحب‌نظران برای تحقّق آن راهکارهایی ارائه می‌دادند. ازاین‌رو، عدالت همیشه برای انسان‌ها نوعی آرمان بوده است. از سوی دیگر، نقطۀ مقابل عدالت، بی‌عدالتی و تبعیض‌های ناروا است که غالباً همراه با ظلم و ستم و پایمال‌شدن حقوق انسان‌ها بوده است. استناد مقاله به این صورت است: Fani M. The Role of Justice in Controlling a Global Pandemic. Journal of Pizhūhish dar dīn va salāmat. 2021;7(4):1-6. https://doi.org/10.22037/jrrh.v7i4.36463