معنویت و سلامت روانی؛ رابطه‌یی ناگسستنی - بهاتیا منجیت سینگ (پژوهش در دین و سلامت, 2019)
معنویت عموماً به‌ عنوان چیزی که افراد می‌توانند آن را تجربه کنند، پدیده‌یی است که به آنان کمک می‌کند معنا و هدف را در آنچه برایشان ارزشمند است پیدا کنند. هنگامی که افراد از چیزی رنج می‌برند یا زیانی می‌بینند، معنویت به آنان امید و التیام می‌بخشد و ترغیبشان می‌کند که با خود رابطه‌ی بهتری داشته باشند Please cite this article as: Bhatia SM. Spirituality and Mental Health; an Unbreakable Interface.Journal of Pizhūhish dar dīn va salāmat. 2020; 5(4): 1-6. https://doi.org/10.22037/jrrh.v5i4.27309