روح معنوی انسان - صف‌آرا مریم (پژوهش در دین و سلامت, 2018)
امروزه بشر با وجود برخورداري از امكانات رفاهي و پيشرفت تكنولوژي، هنوز نتوانسته است به آرامش غايي و مطلوب خود دست پيدا كند. بسياري از موارد در دنياي دروني و بيروني انسان وجود دارد كه در صورت مواجهه با آن بدون معنابخشي و اتصال به تعابير معنوي، هر يك آزاردهنده‌هایی در جهت استهلاك رواني بلكه جسمي خواهد بود و در نهايت بهداشت روان وي متأثر از همين كوچك‌هاي به ظاهر قدرتمند (موانع شناختي - رفتاري)، بدين سو پيش مي‌رود كه نبض حيات خويش را از دست دهد. استناد مقاله به این صورت است: Please cite this article as: Safara M. Spiritual Soul of Human. J Res Relig Health. 2018; 4(4): 1- 6.DOI: https://doi.org/10.22037/jrrh.v4i4.22599