تعرفة خدمات پزشکی از پی گذر نیمی از سال! - سردبیری, شورای (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2016)
مدت‌های مدید است که بحث تعرفة خدمات پزشکی و میزان آن ادامه دارد. خود ما در سرمقاله‌های «مجلة انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژة ایران» بسیار به این موضوع پرداخته‌ایم و هر بار از زاویه‌ای دیگر آن را مورد بررسی و موشکافی قرار داده‌ایم. اکنون سال 93 به نیمة دوم خود رسیده است و با عنایت به گذر شتابناک روزها و هفته‌ها دیر نیست روزی که ما خود را در تدارک آغاز سالی تازه‌ بازبینیم و چه تأسف‌بار خواهد بود اگر در آن زمان نیز همچنان خود را در کش و قوس بحث کشداری بیابیم که آغازش به زمان‌های دور در گذشته بازمی‌گردد. و به راستی چرا در این سرزمین که ما ریشه در خاک آن داریم هر مبحثی این‌گونه به درازا می‌کشد و نتایج تعیین کننده دیر و دور به دست می‌آید یا اصلاً به دست نمی‌آید؟! چرا باید نقد عمر این‌گونه در بحث‌های درازدامن و بی‌پایان از دست برود و لحظات عمر بی‌بازگشت ما به جای آنکه در مسیر تعالی و ترقی کشور صرف گردد در کج و پیچ بحث‌ها و خُرده‌بحث‌های مسائل به ظاهر صنفی تلف گردد؟...