محدودیت اختیارات انجمن‌های علمی در فعالیت صنفی و لزوم حضور هر چه قوی‌تر در انتخابات نظام پزشکی - سردبیری, شورای (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2016)
به عنوان مقدمه ذکر این نکته ضروری است که اگر نگاهی دقیق و کارشناسانه به اساسنامه و قوانین ناظر بر تشکیل و فعالیت انجمن‌های علمی موجود در کشور بیندازیم به سهولت خواهیم دریافت که این نهادهای علمی از جمله «انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژة ایران»، هرچند که اسماً به عنوان سازمان‌ها و نهادهای غیر دولتی شناخته می‌شوند، اما در عمل تابع قوانینی هستند که دامنة فعالیت‌های آنها را به ویژه در امور صنفی بسیار محدود می‌کند و در این زمینه آنها را صرفاً به عنوان نهادهای اگر نه مشورتی بلکه در بهترین حالت طرف مشورت در امور صنفی معرفی می‌نماید. بر این مبنا ورود فعال انجمن‌های علمی - تخصصی به بحث‌های صنفی و در رأس آنها مبحث تعرفة خدمات پزشکی همواره به عنوان محرمات تلقی شده و لزوم رعایت خواست اعضاء انجمن که از طریق کادر مدیریتی آنها مطرح می‌گردد، از نظر تصمیم‌گیرندگان امور جدی تلقی نشده و در اولویت قرار ندارد!