بلوک آگزیلاری با هدایت سونوگرافی برای جراحی عروق اندام فوقانی - گزارش 3 مورد - مهدوی جعفری, رسول; لاهورپور, آیدا (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2016)
جراحی عروق محیطی یک معضل چالش‌برانگیز در بیهوشی است، چرا که عمل جراحی طولانی مدت و با پتاتسیل از دست دادن خون همراه است. از طرفی به دلیل شیوع موربیدیتی‌های همراه[1] این بیماران را در گروه ریسک بالا قرار می‏دهد. در این بیماران اغلب بیماری‌های زمینه‌ای DM و IHD و HTN و افزایش سن و نارسایی کلیه و آریتمی‌های قلبی وجود دارد که تحت درمان با آنتی‌کواگولان قرار دارند. بنابراین انتخاب روش بیهوشی که کمترین اختلال همودینامیک ایجاد کند میزان بقاء این بیماران را افزایش داده و نیاز به بستری بیماران در بیمارستان را کاهش می‏دهد. علاوه بر این 2 مورددیگر بودند که با وجود همة موارد RF بالا تحت عمل جراحی آمبولکتومی قرار گرفتند و روز بعد مرخص شدند.