گفتاری پراکنده در باب علم شریف بیهوشی - fani, kamal (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2023)
بدان رفع الله قدرکم فی الدارین که علم بیهوشی جامع طب است مشتمل بر جمیع امراض داخلی و اعمال جراحی و فنون مراقبت‌های حیاتی که همه چیز در این پهنه ها باید بدانی و بیش از آنچه میدانی باید بتوانی . از ساده ترین امور که داشتن "هوای" بیمار است چون در بیهوشی جز خدا فریادرس و جز تو کس ندارد تا خطیر ترین که تدبیر" هواراه " اوست و چون نقصان یابد معاذالله بیش از آنکه بیمار باشد میت شود به طرفه العین . گاه شاید به تمامِ اهتمام ، تیمارش کردن و گاه باید به دست و دهان نجاتش دادن که عین صواب است و بحر ثواب. فرخ فضیلتی است که تنزیل (۱) کردگار حفظ حیات را به اطبا سپرده است گر یک نفر به علم و تلاشت نجات یافت محیای کل جهانت شمرده است که جلّ و علا فرمود : من أَحياها فَكَأنما أَحيَا النَّاسَ جَميعاً