فلج دوطرفه¬ی تارهای صوتی به دنبال جراحی تومور بطن چهارم مغزی - متقی, کامران; صفری, فرهاد; نشیبی, مسعود; احمدی, حسنعلی; سزاری, پریسا (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2020)
فلج تارهای صوتی به دنبال اعمال جراحی مغز به ویژه ساقه مغز و بطن چهارم، یکی از ملاحظات مهم آنستزیولوژیستها و اینتنسیویستهاست. تراکیوستومیِ به هنگام، نقش به سزایی در اداره¬ی این بیماران و راه اندازی سریعتر ایشان دارد. در اینجا به معرفی یک مورد کودک مبتلا به تومور بطن چهارم مغزی می¬پردازیم که پس از جراحی دچار فلج دوطرفه تارهای صوتی شد.