اخبار - سردبیری, شورای (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2016)
نامه فدراسیون جهانی متخصصان بیهوشی و مراقب‌های ویژه نامه به معاونت محترم نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی