گزارش مورد: عمل جراحی اورژانس هرنی اینگوینال استرانگوله در بیمار 82 ساله دچار انفارکتوس میوکارد حاد - نوری شهربانو; قورچائی ارازبردی; اصغری پیمان; آرین‌نیا علی (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2016)
STEMI با درمان‌های اولیه همچون آنژیوپلاستی، ترومبولیز، آسپیرین و استاتین کاهش یافته است، با وجود این همچنان می‌توان آن را از علل قابل توجه مرگ و میر در نظر داشت. بیمار مورد نظر یک آقای 82 ساله بود که با درد RLQ مراجعه کرده و تشخیص آن هرنی اینگوینال اینکارسره بود. بیمار سابقة دیابت کنترل نشده داشت و وضعیت قلبی عروقی وی نامشخص بود. در الکتروکردیوگرافی 12 لید قبل از عمل، STEMI تشخیص داده شده و در بخش مراقبت‌های ویژة قلب بستری گردید. برای وی تجویز هپارین، آسپیرین و آتورواستاتین شروع شد. 24 ساعت بعد بیمار به اتاق عمل منتقل شد. به دلیل بیماری زمینه‌ای ریوی و کهولت سن تصمیم به بی‌حسی اپیدورال گرفته شد و عمل با موفقیت انجام شد و بیمار پس از 8 روز مرخص شد. به علت عدم رضایت بیمار آنژیوگرافی انجام نشد.