یادی از جامعه بیهوشی - حیدرپور عوض (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2020)
جامعه بیهوشی کشور از روز نخست آغاز بیهوشی تا کنون و به ویژه در دوران سخت دفاع مقدس به خوبی به وظیفه خود عمل کرده و انتظار دارد با رعایت اصولی حق و حقوق آنرا بدهند