اقدام و عمل جهادی در بهداری رزمی در دفاع مقدس - حیدرپور دکتر عوض; صفایی هوادرق دکتر مهناز (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2020)
با هجوم ارتش عراقی به قصد تصرف بخش¬هایی از خاک جمهوری اسلامی به مرزهای غربی و جنوبی کشور علاوه بر نیروهای مسلح مردم ایران بسیج شدند که از پیشروی ارتش بعث جلوگیری کنند. از جمله واحدهایی که از همان روز اوّل جنگ تحمیلی با آثار جنگ درگیر شد بهداری رزمی در نیروهای مسلح بود. بهداری رزمی با آغاز جنگ ناخواسته درگیر یک کار عظیم و طاقت فرسا شد که دانش لازم برای مقابله با گرفتاریهای جنگ در دانشکده¬های پزشکی تدریس نمی¬شد و باید همزمان با انجام وظیفه نسبت به به¬روز رسانی علمی فعالیت¬ها نیز اقدام کرد.