بررسی عملکرد بهداری رزمی در دفاع مقدس - صفایی هوادرق مهناز; صدری مجد هانیه; حیدرپور شهرضایی عوض (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2020)
سال 1396در راستای ثبت خاطرات رزمندگان هشت سال دفاع مقدس طرح پژوهشی با عنوان "خلاقیت های بهداری رزمی با تکیه بر عملکرد «دکتر عوض حیدرپور شهرضایی» در چهارچوب ادبیات پایداری" در دانشگاه آزاد واحد کرج به تصویب رسید و به مدت 18 ماه به اجرا در آمد. مقاله زیر از جمله دستاوردهای این طرح است که خلاصه گونه به بررسی عملکرد بهداری رزمی در خلال دفاع مقدس پرداخته است. اين پژوهش به منظور بهره مندی از تجارب بهداری رزمی و استفاده از آن، به‌عنوان يك سند آموزشي و راهنماي درسی و عملياتي در بهداری‌های رزمي و دانشکده‌های طب و طب رزمي انجام شد .هدف کاربردی از انجام این طرح، ثبت دقیق عملکرد و تجارب رزمندگان بهداری رزمی است تا به‌صورت مرجعی معتبر، برای گروه‌های هدف مورداستفاده قرار گیرد.