مروری بر مقالات تصاویر ذهنی خود ایند مرتبط با درد و تاثیر ان بر تجربه دردPain-related automatic mental images and its impact on pain experience - عصاریان حمیده السادات; آگاه مهوش; اسکندری حسین; برجعلی احمد (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2019)
زمینه و هدف: اخیرا به تصاویر ذهنی مرتبط با درد، در اختلال درد مزمن توجه شده است مطالعات انجام گرفته از نظر تعداد محدود اما از نظر روش شناسی، تعداد نمونه، نوع درد و مفروضات در مورد تاثیرات تصویر ذهنی تنوع قابل توجهی دارد و گزارش های متفاوتی بدست داده اند هدف از مطالعه حاضر بررسی دقیق این مطالعات به منظور تلفیق گزارش های موجود در مورد شیوع و کیفیت تصاویر ذهنی خود آیند درد و رابطه آن با درد و خلق می باشد