نیاز به تحول در طرح تحول! - سردبیری شورای (مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبت‌های ویژه ایران, 2016)
اکنون بیش از 18 ماه از اجراء طرح تحول نظام سلامت می‌گذرد، طرحی که اجرایش از ۱۵ اُردی‌بهشت سال ۹۳ توسط وزیر بهداشت به همة دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد تا تحولی را در نظام سلامت ایجاد کنند؛ تحولی که به شدت به آن احساس نیاز می‌شد و به گفتة بسیاری از کارشناسان، نظام سلامت به یک جراحی بزرگ نیاز داشت تا از سقوط اسفبار بیمارستان‌های ورشکستة دولتی جلوگیری کند؛ طرحی که با روی کار آمدن دولت یازدهم با هدف تغییر شرایط درمانی کشور و با شعار توسعة عدالت درمانی و دسترسی بیشتر مردم به خدمات سلامت در کشور با هشت هدف شروع گردید اما امروز و در این مقطع زمانی بهتر می‌توان این طرح را ارزیابی و تحلیل کرد چرا که نقاط ضعف این طرح آشکار شده و تحول در این طرح گریزناپذیر .است. در این مقاله اجمالاً به برخی از نقاط ضعف و مشکلات برملا شدة این طرح اشاره می‌کنیم