Applied Food Biotechnology

Applied Food Biotechnology
نام کامل: 
Applied Food Biotechnology
رتبه: 
دارای رتبه علمی پژوهشی
وضعیت انتشار: 
منتشر می شود
زبان ژورنال: 
انگلیسی
Indexed in: 
Web of Science (ISI)
WHO Eastern Mediterranean Region (IMEMR)
دیگر نمایه‌ها: 

ISI: Emerging Sources Citation Index

پایگاه‌‌های داده: 
Iran Medex (http://www.iranmedex.com)
Islamic World Science Citation Center (ISC) (http://www.isc.gov.ir)
Magiran (http://www.magiran.com)
Scientific Information Database (SID) (http://www.sid.ir)
موتورهای جستجو: 
Google Scholar (http://scholar.google.com)
حیطه‌های علمی: 

 

ترتیب انتشار: 
فصل‌نامه
مدیرمسئول: 
دکتر هدایت حسینی
رتبه علمی مدیرمسئول: 
استاد تمام
پست الکترونیک مدیرمسئول: 
hedayat@sbmu.ac.ir
Chairman phone: 
98-22360661
نام و نام خانوادگی سردبیر: 
دکتر کیانوش خسروی دارانی
رتبه علمی سردبیر: 
دانشیار
شماره تلفن سردبیر: 
22376480
پست الکترونیک سردبیر: 
k.khosravi@sbmu.ac.ir
نام و نام خانوادگی مدیر اجرایی: 
نیلوفر خلجی
رتبه علمی مدیر اجرایی: 
دکارشناس ارشد
پست الکترونیک مدیر اجرایی: 
Nikal.2012@yahoo.com
شماره تلفن مدیر اجرایی: 
Tel: +98-9353426361
نام و نام خانوادگی مدیر داخلی: 
دکتر معصومه مسلمی
رتبه علمی مدیر داخلی: 
دکترای تخصصی
شماره تلفن مدیر داخلی: 
Tel: +98-21-22376426
نام و نام خانوادگی کارشناس دفتر: 
هاجر محمدیان
شماره تلفن کارشناس دفتر: 
21-22376473
پست الکترونیک کارشناس دفتر: 
moslemy.m@gmail.com
حامیان: 

 

تلفن: 
0098-21-22376473
آدرس: 
ایران، تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، خیابان حافظی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دورنگار: 
0098-21-22376473
اولین تاریخ انتشار: 
Sat, 2014-02-15
تاریخ دریافت رتبه: 
Wed, 2014-01-01