بیوتکنولوژی غذایی کاربردی

 

انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور و انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند در راستاي كمك به گسترش مرزهاي دانش، افزايش اطلاعات و پژوهش‌هاي مرتبط با زيست فناوري غذايي، نشر نتايج تحقيقات بديع و ارزشمند در زمينه هاي نظري و کاربردي در شاخه هاي مختلف زيست فناوري غذايي، شناساندن فعاليت‌هاي علمي پژوهشگران، توسعه و استحكام روابط علمي ميان پژوهشگران ايران و ساير كشورها، اقدام به انتشار مجله بيوتكنولوژي غذايي كاربردي مي نمايد .

 

اهداف

الف) انتشار به موقع يافته هاي نوين پژوهشي به منظور آگاهي اساتيد،  دانشجويان و پژوهشگران

ب) كمك به ارتقاي سطح پژوهش در زمينه هاي مختلف بيوتكنولوژي غذايي

ج) نهادينه كردن پژوهش‌هاي بيوتكنولوژي غذايي در دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي كشور

ه) ايجاد ارتباط ميان پژوهشگران و مراكز توليدي – صنعتي

د) توسعه ارتباط ميان پژوهشگران دانشگاه وسايرمراكز علمي و پژوهشي

و) تلاش درجهت رفع نيازهاي علمي و تحقيقاتي بيوتكنولوژي غذايي كاربردي دركشور

ز) دستيابي به سطح كيفي مورد تائيد نهادهاي  علمي بين‌المللي

 

به اطلاع کلیه علاقه مندان می رساند مجله Applied Food Biotechnology موفق به اخذ مجوز برنامه های آموزش مداوم مجازی  به مدت 3 سال از وزارت محترم بهداشت گردیده است. 

لذا به اطلاع علاقه مندان شرکت در برنامه می رساند لیست مقالات مصوب فعلی به شرح ذیل می باشد جهت دانلود به آدرس مربوطه مراجعه فرمایید:

آدرس سایت داونلود

عنوان مقاله

شماره و صفحه

شناسه در سامانه آموزش مداوم

تاریخ اجرا

ردیف

http://journals.sbmu. ac.ir/afb/article/

view/8832/pdf_23

Phytosome and Liposome: The Beneficial Encapsulation Systems in Drug Delivery and Food Application

Vol 2, No 3 (2015): Summer

2324

95 / 11/  16

 لغایت

 98/ 11/ 16

1

http://journals.sbmu. ac.ir/afb/article/ view/8894/Review

Inhibition Effect of Lactic Acid Bacteria against Food Born Pathogen, Listeria monocytogenes

Vol 2, No 4 (2015): Autumn

2315

95 / 11/  15

 لغایت

 98/ 11/ 15

2


اطلاعیه ها

 
هیچ اطلاعیه ای منتشر نشده است